Få hurtigere internet med det rigtige bredbånd

Bredbånd

Når det kommer til internet, så kan det være fristende bare at vælge det billigste derude – det første, som du ser. For det hele er jo lidt ens, er det ikke?

Svaret til det spørgsmål er desværre et rungende ”nej”, for der er ingen tvivl om, at det at vælge bredbånd ikke bare er noget, som man lige gør. Det er helt klart værd at overveje en række ting, når du skal vælge bredbånd til din familie. Læs her om, hvad du skal holde i mente, og få hurtigere internet i hjemmet!

Er din bolig i et godt dækningsområde?

I dag er der en hel række teknologier, som kan levere internet til dig og din familie – fiberoptisk kabel, telefonstik (også kaldet DSL), og COAX er de 3 store teknologier.

Men der er ikke én af dem, som egentligt er bedre. Til gengæld er noget, som du bør overveje, om du er i et område, hvor du er dækket ordentligt af de forskellige teknologier. Fiberoptisk kabel er for eksempel ikke noget, som er nået ud til alle bolig områder i dag.

DSL-forbindelsen igennem telefonstikket er til gengæld utroligt udbredt, men den er også det, som man kalder støjfølsom. Det betyder, at når forbindelsen skal række over længere afstande, så vil den miste signal. Netop derfor skal du være i et område, hvor du ikke er for langt væk fra centralen.

Hvad skal I bruge nettet til?

En af de største fejl, som du som forbruger kan lave, er ikke at være sikker på, hvad nettet egentligt bruges til i jeres hjem. For det er faktisk rigtigt vigtigt at have et overblik over dette, når du skal til at vælge bredbåndsforbindelse.

Streaming er noget, som mange i dag gør, og det er én af de ting, som faktisk påvirker forbindelsen meget. Er I en familie, hvor mange streamer samtidig – og hvor kvaliteten også skal være høj, så påvirker det forbindelsen, og så bør I nok komme op ved omkring 20 Mbit.

Derudover er sådan noget som online computerspil også med til at påvirke hastigheden. Her er det altid en god idé at lægge et par Mbit til, fordi det gør, at selve hastigheden også forbliver stabil, og ikke hopper ud i tide og utide.

Hvor mange enheder skal være på nettet?

Én ting er at snakke om, hvor mange mennesker er på nettet på én gang – noget andet er at snakke om, hvor mange enheder er på.

For sagen er bare den, at især de unge i familierne har en tendens til både at have en computer, telefon og måske endda en spillekonsol koblet op til nettet på én gang. Det er igen med til at trække hastigheden lidt i den negative retning. Er der så også fjernsyn, som sidder på internettet, så kan det virkeligt påvirke hastigheden.

Med disse ting i mente, så er du bedre udrustet til rent faktisk at kunne vælge det rigtige bredbånd, og dermed få den bedste hastighed til jeres situation.

Vær den første til at kommentere

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*