Sådan sparer du bedst på printerpatronerne

Grå printer på arbejde

Når man er selvstændig og derfor har sin egen virksomhed, så er der mange udgifter. Det er vigtigt at holde alle disse udgifter på et minimum, så de ikke æder for stor en del af virksomhedens overskud. Dog kan det nogle gange være svært at se hvor og hvordan man skal finde frem til udgiftsposter, hvor der kan spares. Selv hvis du allerede er god til at gå dine udgifter igennem og sikre sig at du ikke bruger mere end hvad der er nødvendigt, er der måske nogle områder du endnu ikke har tænkt over.

Køb dine printerpatroner på nettet

Et af disse områder kunne være hvorvidt dine udgifter til din printer er på et fornuftigt niveau. Det være sig i forhold til papir, blæk og så videre. Måske tænker du egentlig ikke over om dit forbrug på nye blækpatroner eller toner er unødvendigt højt. For langt de fleste køber man jo bare nye patroner, når de gamle er løbet tør. Dog findes der en måde hvorpå du måske også kan spare nogle kroner på denne front.

For ved at handle på nettet, når der skal indkøbes blækpatroner, kan du faktisk ofte spare nogle penge. Her er det nemlig tit muligt at kunne bestille en større mængde af patronerne og dermed få en billigere pris. En anden fordel ved at bestille flere hjem af gangen, er at du ikke lige så tit liner overrasket over at I igen er løbet tør for blæk. Har du på kontoret flere forskellige printere, så kan du tit være ret sikker på at de hjemmesider der sælger printerpatroner, har alt hvad du skal bruge. For deres udvalg er ofte stort og bredt. Det kan i sidste ende også spare dig noget tid, så du ikke skal rende alle mulige butikker igennem, for at få alt hvad du mangler. Og som selvstændig er tid penge.

Prøv de kompatible i stedet for de originale patroner

En anden stor fordel ved at handle sine printerpatroner på nettet, er også at du her ofte kan finde nogle patroner fra et andet mærke, der er kompatible med den printer du har stående på kontoret. Det kan nemlig også være en kilde til at spare nogle penge. For i langt de fleste tilfælde er disse kompatible alternativer lige så gode som de originale varer, men de sælges bare til en lavere pris. Dermed får du mere for pengene. Så måske det er det du skal afprøve næste gang du skal have købt nye patroner.

Måske lyder det ikke som der er de helt store summer du kan spare, for hvor mange printerpatroner kommer du egentlig igennem på et år. Men ikke desto mindre, så er det stadig lidt, og hen over tid kan det blive en helt pæn klat penge du har sparet og hvor de sparede penge så er blevet brugt på mere givne ting til virksomheden. Nogle gange er det godt bare at gå efter mange bække små og til sidst vil du have en virkelig god virksomhed, hvor dine økonomiske midler bliver fordelt på den bedst mulige måde.

Vær den første til at kommentere

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*