Invester med krypto-robotten Bitcoin Billionaire

bitcoin-billionaire

I kølvandet på den meget fokus der siden 2017 har været på bitcoin har der også været en stor interesse i at investere i kryptovalutaen bitcoin. Det har resulteret i at der er kommet en del krypto-robotter, der tilbyder en automatiseret handel med bitcoin på baggrund af en forprogrammet software. En sådan krypto-robot er Bitcoin Billionaire. Med interessen og muligheden for at tjene gode penge på bitcoin er der desværre også opstået en del svindel. Især inden for krypto-robotter, så det er vigtigt at undersøge om de holder det de lover, samt ikke at investere mere end hvad man kan tåle at tabe. Samtidig er det en god ide løbende at hæve evt. indtjening, så det kun er indskuddet der evt. vil gå tabt. Husk også at undersøge løbende om du får det forventede afkast.

Bitcoin Billionaire anmeldelser

Der findes flere anmeldelser af bitcoin billionaire på internettet. Både danske anmeldelser og udenlandske.

F.eks. denne: https://coinbox.dk/bitcoin-billionaire/

Som udgangspunkt holder Bitcoin Billionaire det de lover. Dog er afkastet ikke helt så tårnhøjt som den lover. Det er dog stadig et pænt afkast og ligger i tråd med de andre krypto-robotter, der findes på markedet og som med amerikansk afsæt har en hel anden måde at markedsføre sig på, end her i Danmark. Med danske øjne kan det virke useriøst, men sådan er markedsføringen i USA.

Selve appen Bitcoin Billionaire er nok et godt bud på en seriøs krypto-robot.

En krypto-robot virker på følgende måde

Især som amatør investorer kan det være en fordel at benytte sig af en krypto-robot, hvis man ønsker at invester i bitcoin. Men før du beslutter dig for om det er en god ide at bruge en krypto-robot, er det god ide at kende til hvad en krypto-robot er og hvordan den fungerer.

En krypto-robot er et stykke software, der er forprogrammet til at følge og handle på tendenser inden for handel af bitcoins. Den analyserer tendenserne og beslutter på et splitsekundt, om der skal sælges, købes eller om det bedre kan svare sig at vente. En krypto-robot reagerer altså langt hurtigere end noget menneske vil kunne.

Uanset hvor god krypto-robotten er og hele dens eksistensgrundlag er at skabe overskud, har den 2 svagheder. Den er kun så god som dem der har lavet programmet og uanset, hvor gode de er, er det samtidig umuligt at vurdere 100%, hvad der er korrekt og hvor tendensen er på vej hen.

Samtidig kan en krypto-robot ikke handle på aktuelle nyheder og begivenheder, som et menneske vil kunne. Det skal først programmes i appen, inden det kan tages med i analysen. Det er derfor vigtigt at det er en app, der opdateres løbende.

Som invester er det vigtigt at starte i det små og få erfaring før, der investeres store beløb og det skal stadig være beløb man har råd til at tabe. Investering i bitcoin kan trods gode resultater, være en risikabel investering og det er vigtigt at forholde sig til realiteterne.

Vær den første til at kommentere

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*