Oticon har været frontløber i mange år

oticon

Når det kommer til at have høreproblemer, findes der et hav af firmaer, der sælger høreapparater og hjælpemidler til at gøre hverdagen lidt lettere. Det kan være en kæmpe forhindring i dagligdagen at lide af høretab. Det er dog en udbredt lidelse, hvor man anslår, at cirka hver sjette dansker har problemer med at høre. Det svarer til omkring 800.000 danskere. Derfor er der også mange, der har brug for hjælp. Det danske firma Oticon, som blev grundlagt helt tilbage i 1904, har været frontløber på dette punkt i mange år. Firmaet har kunder i hele verden, og bliver vurderet som en af de tre største leverandører af høreapparater i verden.

På forkant med teknologien

Som et af de førende leverandører af høreapparater i verden, forventes det også, at firmaet er på forkant med den nyeste forskning. De har i hvert fald styr på at holde sig ajour med teknologien. Med deres Connectline har de indført en serie af tilbehør, der er trådløse. Man slipper derfor for at være viklet ind i ledninger. En stor fordel, når det kommer til bevægelighed. Serien har flere populære produkter, heriblandt den såkaldte connectclip, der både fungerer som en trådløs mikrofon samt et trådløst headset. Derudover har de også TV-adapteren, der trådløst kan koble én til fjernsynet og dermed justere lydstyrken. En kæmpe fordel for den hørehæmmede, men også familien omkring.

Godt system inden for batterierne

Naturligvis kræver produkterne en masse strøm og dermed også mange batterier. Hertil har Oticon taget et skridt i den rigtige retning, og forsøgt at gøre det lettere for deres kunder. Ikke nok med at det er muligt at finde hvilken som helst batteristørrelse, så har de også opdelt dem i hver deres farver. Dette gør det nemt og hurtigt at finde lige præcis den batteristørrelse, man har brug for. Oticons høreapparater har naturligvis også en indbygget advarsel, der vil fortælle dig, at det er tid til at skifte batterierne. De har dog en exceptionel lang levetid, som er helt op til 3 – 10 dage afhængigt af hvilket høreapparat, man har sig. Dette gør det ikke mindst til et rigtig attraktiv produkt.

Oticon har en klar mission

Hos Oticon har de en tydelig mission, der skinner igennem i alle deres produkter:

“At hjælpe mennesker med høretab med at udnytte deres potentiale, mens de lever det liv, de vælger – med den hørelse, de har.”

De bestræber sig på at finde de bedste løsninger for mennesker med høretab. Selv siger de også, at de er grundlagt med omsorg, da grundlæggeren Hans Demant startede firmaet op for at hjælpe hans kone til et bedre liv med høretab. Det er også et firma, der forsøger at få bedre indsigt i deres kunder for at kunne udvikle bedre produkter i fremtiden. Med deres “People First”-løfte insisterer de på at inddrage kunderne, så de hele tiden kan udvikle sig til det bedre. Oticon er derfor meget mere end blot en almindelig virksomhed, der leverer hjælp til hørehæmmede.

Vær den første til at kommentere

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*