MinEjendom – app’en der gør det hele nemmere i boligforeninger

Person kigger på sin telefon

Bor du en boligforening? Så kender du garanteret alt til fælles opslagstavler, som man muligvis overser, eller det der med at skulle skrive sig på et tidspunkt til brug af vaskekælderen. Det kan godt være en smule besværligt at skulle gøre disse ting manuelt – specielt når alt andet kan laves online. Men ved du hvad? Nu kan du faktisk også holde øje med alt, hvad der foregår i din boligforening online. App’en MinEjendom er nemlig udviklet præcist til dette formål.

Gør det hele digitalt

Med MinEjendom app’en så er det slut med at skulle skrive sig på en vasketid på et stykke papir i vaskekælderen, og det er slut med at hænge sedler op på den fysiske opslagstavle. Med denne bolig app kan du nemlig gøre det hele digitalt, og imens du er på farten. Det er supersmart, at det hele kan foregå online – og faktisk lidt gammeldags, at det stadigvæk ikke gør det i de fleste boligforeninger.

Med en bolig app vil I også langt nemmere kunne komme i kontakt med hinanden i jeres boligforening. Den fungerer nemlig lidt ligesom et socialt medie, hvor du får en notifikation, når der sker noget nyt på din bolig app. Derfor er der også allerede rigtig mange, der er virkelig glade for deres bolig app, og det kan I helt sikkert også blive i jeres boligforening.

Nem og yderst brugervenlig

En bolig app er super nem og brugervenlig, og specielt MinEjendom app’en er lavet yderst nem at gennemskue og meget brugervenlig. Så selvom I har mange ældre beboer i jeres boligforening, så vil de også nemt kunne bruge app’en og få stor glæde af den. Det vil også gøre det langt nemmere for dem, som er gangbesværede, fordi de kan tilgå alt, hvad der sker i jeres boligforening online. Det vil sige, at de ikke behøver at gå op og ned af trapper for at komme til opslagstavlen.

Få overblik over begivenheder og opslagstavlen

Når man bruger en bolig app, så har man også nem og hurtig adgang til både information om de begivenheder, der sker i løbet af året og til den opslagstavle, der nu er lavet digitalt. Det betyder også, at hvis du taber noget i området omkring din boligforening, så kan du nemt og hurtigt skrive det ud til alle, der bor i boligforeningen. Ligeledes hvis du finder en genstand, som du tror, at nogen i din boligforening har tabt, så kan du også lægge et billede op af genstanden og skrive, at du har fundet den, og at vedkommende der mangler den kan hente den hos dig.

Disse ting man selvfølgelig også gøre på en fysisk opslagstavle, men der er chancen for, at de andre beboere i foreningen ser det bare langt mindre. Derfor er en bolig app en god og nem måde at få kontakt til dem, man bor i boligforening med. Det er også en god og nem måde at få et overblik over, hvem der bor hvor, da det også vil være tilgængeligt på MinEjendom appen.