Gadgets der er perfekte som farsdagsgaver

Far leger med sin datter udenfor

Fars dag ligger på den 5. juni, men det kan være noget så svært at finde ud af, hvad man skal give. Fælles for mange fædre er måske, at de elsker gadgets. Hvis din far også er en, der elsker gadgets, så kan det sagtens være, at du i denne artikel kan finde perfekte fars dags gaver, du skal give til ham.

En kølebrønd – til ølelskeren

Din far elsker sikkert at nyde en kold øl, når arbejdsdagen er slut. Men hvor tager han den fra? Sikkert fra køleskabet. Du kan sørge for, at han har en lidt sjovere oplevelse med sine nedkølede øl med en kølebrønd. Det kan også være en rigtig god gaveidé, hvis I har et kolonihavehus, hvor der måske ikke lige er et køleskab. En kølebrønd laves ved, at man graver et hul i jorden, hvorefter man nedsænker apparatet, som øllene står på, og som er det, du giver i gave. Så kan din far føle sig som en rigtig viking, når han henter en øl fra sin kølebrønd.

Fuglefoderbræt til vinduet – til naturelskeren

Måske du har en far, der elsker naturen. Så elsker han sikkert også at kigge på dyreliv. Det kan du udnytte, når du skal finde en god gave til ham. Du kan købe et fuglefoderbræt, som monteres på vinduet med sugekopper. Når der så kommer en lille fugl for at spise, så kan man sidde på den anden side af vinduet og følge med, uden at man forstyrrer fuglen.

Rengøringsslim – Farsdagsgave til ham, der elsker at bruge tid foran computeren

En anden godt forslag til Farsdagsgaver er rengøringsslim til computeren. Hvis din far elsker at sidde i timevis foran skærmen, så er det helt sikkert noget skidt, der vil samle sig i tasteturet. Det er ikke bare ulækkert at se på, det er også uhygiejnisk. Det kan dog være svært at rengøre ordentlige i tasterne, og det er der nogle, der har fundet ud af. De har derfor opfundet det såkaldte rengøringsslim. Rengøringsslim fungerer ved, at man har en klump slim, som man trykker fladt ned i tasteturet. Slimen opsamler alt snavs og skidt og efterlader tasteturet rent og lækkert!

Genopladelige varmesåler – til faren, der fryser sine tæer

Hvis din far nogle gange har klaget over, at han fryser sine fødder, når han går tur, så er genopladelige varmesåler den perfekte gave. Det kan helt ødelægge en gåtur, hvis man fryser sine fødder igennem hele turen. Det behøves man heldigvis ikke, hvis man har genopladelige varmesåler!

Massage gun – til faren, der får ondt i ryggen

Det kan også være, at din far tit klager over, at han har ondt i ryggen. Hvis det er tilfældet, så kan du hjælpe ham af med smerten ved at give ham en massage gun – så slipper I også for at skulle massere ham, hvis han har ondt! En massage gun fungerer ved, at man holder ”pistolen” der, hvor det går ondt, den vil herefter begynde at massere det ømme område – og så kan han helt selv få bugt med sine smerter!