Find bedre julekalendere på nettet end i butikkerne

juletræ med sløret familie i baggrunden

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vinduerne i butikkerne begynder at blive røde, grønne og hvide med forskellig julepynt. Juletræet bliver sat op på torvet.

Du begynder at så småt at kunne ane julemusikken. Du kan smage æbleskiverne. Du kan smage risengrød, snaps og smørrebrød. Julen er lige på trapperne – fra en kasse i kælderen til din stue.

Udsmykninger, sange og kager det hele begynder stille og roligt at smage af jul. Men der er noget, du har glemt. Noget, der af allerhøjeste betydning, men som kan ryge i glemmebogen – julekalenderne.

Spar es eller hele kortspillet?

Du skal have købt en julekalender, du skal have købt to, du skal have købt tre, du skal ….

Julen er her, og hvad er den uden en chokoladejulekalender i hvert fald. Og skal du ikke også have en, der følger julekalenderen i tv’et? Og skal du ikke også have en skrabejulekalender.

Julen er gentagelsernes fest. Den ændrer sig minimalt for hvert år, og når det kommer til det, er vi ikke altid meget for ændringerne. Julen skal helst forblive, som den er.

Det samme skal din julekalender måske. Men gør den så også det? Du køber en ny hvert år. Og hvert år er der noget, der er forandret. Altid en lille ændring, justering eller optimeret altid er der bare lige lidt nyt.

Og i år kan du måske prøve at udforske det nye – bare en lille smule – som din julekalender. Du kan nemlig droppe din kioskmand, brugs eller hvor du køber din kalender.

Du kan købe en julekalender online – som alt andet, vi køber. Onlinehandel giver dig muligheden for ikke bare det bedste tilbud, men også for at kunne se hele sortimentet.

Nogle julekalendere er der fast, andre er der kun faste, fordi du ikke har set de andre.

Pengene føles tungere nu

Økonomien betyder altid noget, når du køber online. Det er virkelig her, hvor de fysiske butikker lider. De kan i hamle op med de store firmaers tilbud.

De har et større lager, de har billig levering og du kan bestille det fra sengen. Hvordan i alverden skal du kunne hamle op med det?

Specielt i en tid som nu, hvor pengene er blevet noget tungere at gå rundt med. Ikke fordi der er kommet flere, men fordi de helst vil blive i lommen.

Hvad nu, hvis den næste nedlukning går ud over dit arbejde? I så fald er det hver en krone, der gælder.

I sidste ende er det juleglæde, det drejer sig om

Julen er hjerternes fest, julen er gentagelsernes fest og julen er glædens fest. Julekalenderen er i sit udtryk barnlig.

Den er som mindet på vores først jul, da vi ventede spændte på at åbne den næste låge. Den er der måske kun, fordi du selv har børn.

I hvert fald er den barnlig, og denne ene gang om året tillader vi, at denne barnlighed er en god ting – for os alle sammen. Så køb en julekalender online og mærk juleglæden ramme dig.