Det er smart at købe kondomer på nettet

Mand bruger mac om natten

Mange går bare ud i en normal butik, eller ind på apoteket, og køber de helt normale, standard, kondomer. Det er selvfølgelig også helt fint. Men at købe dem på nettet, kan være en meget bedre ide. Du kan finde størrelser med MySize kondomer, smage, og andre spændende ting på nettet. Hvis du gere vil vide hvorfor du skal købe kondomer på nettet, så læs her.

Det store udvalg

Når du smutter en tur i brugsen, er der måske 3 forskellige slags kondomer. De er normalt ment til one size fits all, dog er det ikke altid helt rigtigt. Hvis du har en ekstra stor, eller meget lille kønsdel, så har man måske brug for specialudstyr. På nettet kan du nemlig finde kondomer i mange størrelser. Det kan være smart, så man er sikker på kondomet, ikke falder af eller går i stykker, fordi det enten er for småt eller for stort. Når størrelsen ikke passer, er det godt vi har mange muligheder. Her er en af de muligheder MySize kondomer, som simpelthen er en masse kondomer i mange forskellige størrelser. Her kunne det altså være et XXL-kondom.

Herudover får du et meget større udvalg af alle de lidt mere vilde kondomer. Det er altså for eksempel kondomer med smag. De findes i mange smage, og på nettet kan du virkelig finde alle mulige forskellige, hvorimod i butikker er der måske kun 2, eller måske endda slet ikke nogen.

Så er der selvfølgelig kondomer med riller, som sjældent er i normale butikker. Dog er de på nogle apoteker. Men du kan også finde kondomer i mange forskellige farver, kondomer som lyser i mørke, og alt muligt andet spændende.

Store mængder, billige priser på MySize kondomer og meget andet

Når man køber kondomer på nettet, har du muligheden for at købe rigtig mange på en gang for næsten ingen penge. Kondomerne i butikkerne kan faktisk godt være rimelig dyre, rigtig dyre endda. Så hvorfor bruge 50 kr. på et kondom i brugsen, når du kan bruge 10 kr. på måske 20 kondomer.

Når du køber kondomer på nettet, kan der endda være et filter, så du kan søge specielt efter de billige kondomer. Det hjælper dig der ikke har lyst, til at gå ud og bruge hele pengepungen, bare for at have sikker sex.

Og en af de mest åbenlyse ting, som er bedre ved at købe kondomer på nettet, er at man ikke skal stå, og enten spørge om kondomer højt i en butik, eller stå ved kassen mens kassedamen bipper 10 kondomer ind, og alle andre i køen kigger bare mærkeligt. Du undgår den her akavet stemning, der nogle gange kan være, når man køber kondomer i offentligheden.

Der er nogle derude der ikke tør købe kondomer, fordi de oprigtigt synes det er helt vildt pinligt, derfor er det heldigt vi har det store internet, så man bare kan købe dem der, og modtage en pakke. Den skriger selvfølgelig ikke ”der er kondomer i denne”, men er en normal, diskret pakke. Så det er bare med at komme i gang, bestil alle de kondomer du vil have, lige nu, på nettet.