Brug nettet til din fordel, når du vil investere

webbrowsing

Modsat tidligere er der i dag en sand guldgrube af viden at hente på internettet, hvis man ønsker viden omkring investering. Både som nybegynder og ønsker at indhente viden om, hvordan man investere eller hvis man vil hente viden omkring en virksomhed man ønsker at investere i. Det er også en god kilde til at hente information, så man har mulighed for at finde ud af om man skal sælge sine aktier eller beholde dem.

Der findes mange hjemmesider der er specialiseret i at prøve og vurdere de nyeste tiltag og der er megen god viden at hente der.

Samtidig er investeringer via nettet ofte hurtigere og langt billigere end hvis man går igennem banken og en investeringsrådgiver.

Investeringsguide på nettet

Som nævnt er nettet en sand guldgruppe, når det drejer sig om at finde og få viden om at investere. Der en investeringsguide på nettet flere steder, som man med fordel kan læse og lære fra. Det er dog vigtigt at holde sig for øje at mange af dem tjener penge på at anbefale det ene eller det andet. Men som baggrundsviden er det et godt sted at starte. Derudover er det et godt sted at lære hvad der er af nyt og holde sig orienteret. F.eks. om det kan betale sig at skifte online handelsplatform til en anden eller om den man bruger stadig, er den billigste og bedste. Prøv en investeringsguide på nettet, hvis du gerne vil have god hjælp med at komme i gang.

Se mere på Mininvestering.dk.

YouTube

YouTube er meget mere end musikvideoer. Her er der mange investeringsguides til hvordan man investerer på nettet. Der er guides til mere traditionelle investeringer som i aktier enten via handelsplatform på nettet eller via nettet til investeringer i f.eks. Bitcoin. Videoerne er ofte meget pædagogiske og kan være nemmere at forstå end hvis man skal læse sig til viden.

Det er f.eks. muligt at finde en video om hvordan man opretter en konto på en handelsplatform. Skridt for skridt og hvordan man laver sin første handel. Det kan ofte være nemmere især fordi man ikke bliver distraheret af nye ord, men kan følge med i sit eget tempo.

Investering på nettet kontra Banken

I dag er det muligt at købe f.eks. aktier hos banken og online på en handelsplatform.  Fordelen ved en handelsplatform er at det er nemmere og hurtigere at handle og sælge foruden at det er billigere end i banken.

Hvis du vælger at benytte dig af en handelsplatform, er det vigtigt at vælge en seriøs en. Det kan betale sig at vurdere platformen ud fra 4 følgende kategorier.

  • Hvad koster det at handle på platformen
  • Hvor stort er platformen udbud
  • Har de dansk support
  • Opgiver de automatisk til SKAT

Selvom online handelsplatforme er billigere end banker, er det vigtigt at være opmærksom på hvad det koster og om der er skjulte omkostninger.

Husk at en af årsagerne til at handelsplatformene er billigere er, at der ikke er nogen personlig rådgivning som er, hvad du betaler for i en bank.

Vær den første til at kommentere

Skriv din kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*