5 stykker mobiltilbehør du må eje

Person tager billeder med telefon

Der findes efterhånden mange ting man kan købe til sin mobil. Nogle ting er praktiske, mens andre er mere til sjov og underholdning. Her kommer der et bud på fem ting, som er praktiske at have når man ejer en mobil.

Beskyttelse af enhver form er essentielt mobiltilbehør

Mobiler og smartphones kan være dyre, og der er ingen grund til ikke at passe ordentlig på dem. Derfor bør det første tilbehør være beskyttelse til mobilen. Det kan komme i flere former af covers- og panserglas. Et cover vil beskytte din mobil mod slag og ridser på bagside og skærm. Desuden er det også en kreativ måde at pifte din mobil op.

Et panserglas er godt til at beskytte skærmen. Her kan du få mange forskellige tykkelser, og det er vigtigt ikke at gå ned på prisen her. Det kan naturligvis udskiftes, men hellere få det gode glas fra starten. Husk på at et panserglas er billigere at udskifte, end en skærm.

Mobiltilbehør til bilen

Når man er ude og køre, kan man ofte få brug for sin mobil. Det kan være til mange forskellige ting, som for eksempel GPS eller musik. Da det ikke er tilladt at køre og bruge sin mobil på samme tid, findes der mange anordninger man kan købe til bilen. De kan hjælpe med at gøre køreturen lettere.

Bruger du for eksempel din mobil til at finde vej, kan du få diverse holdere som kan sidde på instrumentbrættet, eller ved ventilationen. De vil kunne holde din mobil, ligesom en GPS, så du nemt kan finde vej. Du kan også finde en strømforsyner som kan sættes i cigarettænderen. Så kan du også oplade din mobil på turen.

Til sidst er der også det trådløse headset. Det er ulovligt at køre bil og tale i håndholdt mobil, men trådløst er tilladt, så længe du ikke bliver distraheret. Headsettet tages på inden du kører, og skulle du få et opkald, er det bare at trykke på headsettet.

Adaptere til diverse portaler

Vi bruger vores mobiler til flere og flere ting. Ikke alle mobiler og enheder passer sammen, og derfor er en adapter en god investering. Ved at købe en samlet adapter, som har flere udgange/stik, kan du altid være sikker på at kunne koble mobil og enhed sammen. Adaptere behøver ikke at være særlig dyre, men der findes naturligvis mange versioner. Tjek op på hvilket behov du har, og køb adapter derefter.

Powerbanks til når batteriet løber tørt

En enhed som du kunne parre med din mobil gennem en adapter, kunne være en powerbank. Disse strømkilder bliver i højere og højere grad populære, i takt med at vores mobilforbrug stiger. Mobiler kan godt holde strøm længe, men ikke for altid. Derfor kan en powerbank være en god investering. Det er især praktisk hvis du er ude og rejse, og skal finde vej på mobilen. Det kan også være hvis du er ude i naturen og gerne vil høre lidt musik. Her kan en powerbank hjælpe dig.